Ce si cum gandesc femeile

Femeile…niste creaturi …as spune mai degraba complicate decat complexe. Ce ma indreptateste sa spun acest lucru:

1. Niciodata nu sunt multumite de cum arata. Intotdeauna vor sa schimbe ceva, chiar si atunci cand crezi ca nu mai au ce, ele gasesc o prostioara de schimbat.

2. Niciodata nu au o parere realista despre ele si potentialul lor. Unele se subestimeaza si subconsidera fata de adevarata lor valoare si frumusete atat fizica cat si intelectuala. Altele din contra se supraapreciaza, etalandu-si suncile si prostia. Culmea aceste “pitipoance” (aceasta fiind acceptiunea generala) pe langa stilul inconfundabil de glamurous girl second hand  au o parere incredibil de buna despre ele, autovenerandu-se. Aceste “self called divas” fac deliciul “publicului” prin desele momente penibile in care si implica.

Alta chestie care pe mine personal ma seaca este modul de gandire al femeilor. Marea problema a lor este ca cineva , o persoana de sex masculin s-ar putea sa se “umple de bucurie” gandindu-se le ea. Nush ce e asa ciudat, aceste lucruri nu vin gandindu-te la flori sau pokemoni sau alte chestii frumose dar neinteresante din acest punct de vedere. Altele, si aici vroiam sa ajung, au o parere atat de buna despre ele incat cred k unii chiar se gandesc la ele desi nici ele nu s-ar gandi la ele in astfel de momente.

Advertisements

One Response to “Ce si cum gandesc femeile”

  1. iulix Says:

    esti miiiissssssoooogiiiiin!!!!!:))):P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: