Cupa caterinca

Azi, 30 octombrie 2010, s-a desfasurat a doua editie a “Cupei caterinca“, eveniment unic in A.S.E., organizat de senatul studentesc πŸ˜€

Fiind organizata fix in fata caminului, era culmea sa nu cobor si eu ca tot romanul de rand, curios din fire, sa vad care-i shpilu’. Si desi cu o seara inainte stabilisem cu Moshu’ ca anul asta ne inscriem si noi unele variabile au evoluat neasteptat peste noapte. Intorcandu-ma cu Moshu de la cantina, fiind fericit ca am resusit sa prind si desert de data asta, observ toata agitatia, muzica, bere multa si ar fi fost chiar deplasat sa nu ma opresc si eu la un asemenea eveniment.

Dupa ceva parlamentari cu Moshu’ decidem sa ne inscriem…bun asa, dar eram doar noi si echipa ar fi trebuit sa contina 4 mebri dintre care obligatoriu o fata, motiv pentru am inceput sa convingem lumea sa ni se alature. Cu un pic noroc si din partea organizatorilor am reusit sa racolam doi coechipieri pentru a ne inscrie. Numele echipei a fost, bineinteles, “Copiii de la 402”.

Gata de actiune ne-am aliniat la startul primei probe “pachetul-stafeta” in care a trebuit sa bem un pahar de bere, dupa care sa dam o tura de camin cu pachetul in mana si dam stafeta la urmatorul coechipier care trebuia la fel sa bea un alt pahar de bere dupa care sa fuga si tot asa cu toti cei 4 participanti. Fiind prima proba, pana ne-am incalzit, nu am reusit sa facem mare branza, dar macar am pretentia de a fi jucat corect, noi ne-am baut berile dupa ce am primit pachetul nu ca altii care au baut berea inainte de a primii pachetul, nu dau nume, Oana, sau altii care au aruncat paharul pe jumatate plin. Dezamagirea ultimului loc a fost cu atat mai mare cu am realizat ca primisem bere fara alcool…. ce uraaaaat 😦

Proba 2 a fost o combinatie intre bowling si castel, trebuia sa scoatem afara dintr-un cerc cat mai multe din cele 12 doze ale adversarilor iar noi sa ne alegem cu cat mai putin doze scoase. Din nefericire nu am reusit sa le scoatem nici o doza, pe motiv ca am cam dat, oarecum, pe langa ele. Dar satisfactia a fost cu atat mai mare pentru ca nici ei nu au reusit sa ne scoata nici o doza desi le-au lovit in plin (modul de asezare bazat pe metoda celor mai mici patrate se pare ca a functionat πŸ˜€ )

Proba 3: tot o stafeta, dar de data aceasta a trebuit sa dam ture cu 3 pahare pline fara sa varsam din ele. Inainte de proba ochiul ager al Moshului a vazut o tentativa de a trisa a unui adversar(ascunsesera doua doze dupa camin pentru a-si umple paharele). Proba a inceput promitator mai ales ca o echipa aproape ca si-a varsat toata berea in maxim 10 metri. Stilul nostru de prindere a fost clar mai bun decat al celorlalti, motiv pentru care am avut parte si de putina bere varsata si de viteza. Si cu toate ca stabilisem cum tinem paharele fiind ultimul din echipa mea care am concurat si pentru ca trebuia sa recuperez ceva teren a trebuit sa le iau repede si sa schimb prinderea pe drum, motiv pentru care am pierdut o cantitate destul de mare de bere :(. In spatele caminului, la ultima tura trisorii bineinteles ca umplusera un pahar, si l-ar fi umplut si pe al 2 lea daca nu veneam eu, asa ca trebuit sa plece in graba pentru a ajunge totusi printre primii. Din pacate pentru ei, cand am ajuns pe langa el, m-am cam impiedicat oarecum, si din puuuuuuuraa greseala l-am atins un pic de tot, nu foarte rau, peste paharul proaspat umplut, varasandu-i-l pe pantaloni. (Mentionez ca imi pare rau doar de pantalonii tipului, restul s-a chemat fair-play).

Proba 4 a fost celebrul joc ratele si vanatorii, dar cu ceva modificari: toti participantii trebuiau sa tina un pahar plin de bere in mana :D. La inceput dilema era cum sa te feresti atat de minge cat si de berea din pahare. Au fost si ceva victime care au suferit “massive damage” = mingea in fata + toata berea pe tricou. Usor usor au iesit toti pana la ultimul, care, lipsit de modestie, trebuie sa recunosc ca am fost eu πŸ™‚

Per total ne-am clasat bine, pe locul 2, la diferenta de doar un punct fata de castigatori. Atmosfera a fost faina, competitia interesanta, motiv pentru care abia astept sa particip si anul viitor. Felicitari tuturor celor care au participat, dar si organizatorilor pentru efort.

Advertisements

Tags: , , ,

5 Responses to “Cupa caterinca”

 1. iulix Says:

  Din ce vad, cuvantul magic e “bere”. πŸ™‚

 2. Liquid Dream Says:

  Normal πŸ˜€ ;;)

 3. T*** Says:

  Bere….dar ‘sin alcool’. ^^

 4. Exodus Says:

  Esti praf.apucate de scris articole stiintifice decat sa faci caterinca,,,nu e funny deloc. :)) bafta πŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: