Despre mine

Cel mai bine e sa va las pe voi sa ma descrieti. (curand cared ca o sa postez totusi si o autocaracterizare) uite ca o sa o fac acum, asa sumar.

Nu-mi place sa ma descriu in general, bucuria de a ma descoperi v-o las voua pe cat posibil. Dar ce pot spune despre mine,sunt berbec deci sunt destul de grabit, nu pot spune ca ma pripesc (foarte des) sau ca ma arunc cu capul inainte (de cele mai multe ori) , da’ nu-mi place sa cuget prea mult asupra situatiei. Sunt orgolios si nu prea, imi place doar sa-mi pastrez demnitatea.

Pot spune ca dintre toate lucrurile care imi fac placere, cel mai mult ma binedispune umorul de calitate, mai ales atunci cand vine din partea mea.

Aceasta nu este o analiza lucida asa ca unele aspecte prezentate mai sus pot fi usor “perturbate”

Later edit 24. februarie 2010

Dupa un pic de “indoctrinare academica” in acest sens (sa stii ca nu e de rau, adica nu m-am luat de alte prostii, doar am scapat cu bine de o sesiune care si-a pus amprentan mai mult sau mai putin asupra mea) am concluzionat ca ma incadrez destul de bine in tiparele zodiei (desi nu prea am treaba cu chestii de genul). Chiar si unele pareri avizate spun ca la mine actiunile au loc doar pe termen scurt si in cel mai bun/rau caz mediu…de termen lung nici nu se pune problema. Ele, parerile avizate, mai spun si alte chestii, dar le lasam pentru alta data 😛

Advertisements

One Response to “Despre mine”

  1. Gabriela Says:

    pai..el este Lucian. are ochii de culoarea mobilierului si parul negru si carliontzat. e inalt, dar nu prea. este bine facut,dar nu excesiv. nu e misogin, desi pare. este destept, din toate punctele de vedere. 😀 ;;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: